DE SPROOKJESKOETS

Informatie & contact

Wij beantwoorden graag al uw vragen;

Mocht u na het bekijken van onze website interesse hebben, het rijtuig willen bezichtigen of persoonlijk een vraag willen stellen?

 

Voor het aanvragen van een offerte is het belangrijk dat u alle gegevens aan ons doorgeeft. De prijs is afhankelijk van de plaats waar u een koets wilt inzetten en de datum. Graag ook een kleine omschrijving wat precies de bedoeling is.  U heeft na het versturen van uw aanvraag binnen 24 uur uw offerte op maat in uw mailbox. 

 

 

Laat het ons weten via telefoon of e-mail!

06-18218578 of mail naar sprookjeskoets@gmail.com

 

In de prijs is dan inbegrepen de tijd die wij nodig hebben om in de ochtend de pony's te wassen, eventueel het geheel op te laden in de vrachtauto en naar de plaats van bestemming te rijden. Daar aangekomen gaan wij alles lossen en de pony's inspannen en rijden dan naar de begin locatie toe. Dan ziet u ons op locatie als wij voor u aan het rijden zijn. Als we bij u  klaar zijn gaan we terug naar de vrachtauto en spannen wij de pony's uit en laden wij de koets weer op de auto. Thuis aangekomen worden pony's en koets weer uitgeladen, de pony's verzorgt en de koets en tuigen weer schoongemaakt.

Zoals u kunt begrijpen ziet u ons wellicht maar enkele uren maar zijn wij daar heel wat uren mee bezig. Dat geeft niets want wij doen dat graag voor u.

 

 

Bezoekadres:(gelderland) 

Poolseweg 5 

3881 RB Putten

 

Onze algemene voorwaarden kunt u bij ons opvragen maar deze zullen wij ook bij uw offerte meezenden

 

Uw Spookjesvervoer door heel Nederland en Belgie

 

 


 

Sprookjeskoets

 


Sprookjeskoets huren, Assepoesterkoets, Pompoenkoets, Cinderella koets, Communiekoets, Doopkoets, Bruiloftskoets, Reclamekoets en Verjaardagskoets.


 

 

Andere links:

  Stalhouderij de Koetsencentrale
  Stal Jacobs
  Caspers trimsalon
 
DE SPROOKJESKOETS

Voorthuizen
Tel: 06-18218578
sprookjeskoets@gmail.com
Facebook